Начини за доставка

 

Арт бутик "Bloom Room" доставя цветя, букети, аранжировки и подаръци на територията на гр. София напълно безплатно в рамките на работното време на магазините (всеки ден от седмицата между 10.00 и 20.00 часа). Доставки извън този часови диапазон са възможни срещу заплащане, моля изберете платена опция от меню "Доставки".

Доставки в страната са възможни във всички градове и населени места, обслужвани от офисите на Еконт Експрес срещу допълнителна такса за доставка. За повече информация, моля свържете се с нас.

Вашата поръчка ще бъде доставена в съотвествие с Вашите предпочитания.

За град София и София-област са възможни следните опции:

- В рамките на деня на поръчката, посредством куриер на Блуум Руум. Поръчки за безплатна доставка се приемат до 16.00 часа на настоящия ден, а поръчки получени след този час се изпълняват на следващия ден.

- В определен от Вас ден и час, независимо по кое време срещу платена доставка от меню "Доставки".

За всички други населени места на територията на Република България са възможни следните опции:

- Доставка на следващия работен ден след потвърждаването на поръчката, за поръчки направени до 16.00 часа на  настоящия ден, посредством куриерска услуга на Еконт. Куриерска фирма Еконт не изпълнява доставка на поръчки извън гр. София в понеделник, поради невъзможност да приема цветята в неделя и да гарантира тяхната свежест при доставката.

- Доставка в произволен работен ден след потвърждаването на поръчката.

За съжаление към настоящия момент стоките, поръчани в онлайн магазина bloomroom.bg, могат да бъдат доставени само на територията на Република България.

 

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ ?

През нашия онлайн магазин bloomroom.bg, може да направите Вашата поръчка онлайн - 24 часа  в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината лесно и интуитивно и само с няколко стъпки: 

Стъпка 1: Изберете желания продукт/и и допълненията към него (картичка, кутия бонбони, бутилка вино, малък подарък и др.).

Стъпка 2: Попълнете необходимите данни за получателя (нейното/неговото име, точен адрес, телефон).

Стъпка 3: Изберете дата и часови интервал за доставка. 

Стъпка 4: При желание от Ваша страна, в специалното поле след полетата с данните на получателя, може да напишете и поздравително съобщение за получателя. Съобщението ще изпишем на красива картичка.

Стъпка 5: Попълнете необходимите данни за поръчителя (Вашето име, телефон и имейл адрес).

Стъпка 6: Изберете начин на плащане. При необходимост от фактура, попълнете данните за нея в съответното поле.

Ако не намирате това което си представяте и имате специални предпочитания за букети, аранжировки или подаръци, не се колебайте да се свържете с нас, а ние ще се погрижим да превърнем Вашата идея в незабравимо флорално творение.

 

Блуум Руум ООД | бул. "Македония" № 13, 1000 София, България |  [email protected] 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки