БЕЗПЛАТНА доставка за гр. София | +359 893 22 22 10 

Начини за доставка

 

Арт бутик "Bloom Room" доставя цветя, букети, аранжировки и подаръци на територията на гр. София напълно безплатно.

Доставки в страната са възможни във всички градове и населени места, обслужвани от офисите на Еконт Експрес срещу допълнителна такса за доставка. За повече информация, моля свържете се с нас.

Вашата поръчка ще бъде доставена в съотвествие с Вашите предпочитания.

За град София и София-област са възможни следните опции:

- В рамките на деня на поръчката, посредством куриер на Блуум Руум. Поръчки се приемат до 16.00 часа на настоящия ден, а поръчки получени след този час се изпълняват на следващия ден.

- В определен от Вас ден и час.

За всички други населени места на територията на Република България са възможни следните опции:

- Доставка на следващия работен ден след потвърждаването на поръчката, за поръчки направени до 16.00 часа на  настоящия ден, посредством куриерска услуга на Еконт. Еконт не изпълнява доставка на поръчки в понеделник извън гр. София поради невъзможност да приеме цветята в неделя и да се гарантира тяхната свежест.

- Доставка в произволен работен ден след потвърждаването на поръчката.

За съжаление към настоящия момент стоките, поръчани в онлайн магазина bloomroom.bg, могат да бъдат доставени само на територията на Република България.

 

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ ?

През нашия онлайн магазин bloomroom.bg, може да направите Вашата поръчка онлайн - 24 часа  в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината лесно и интуитивно и само с няколко стъпки: 

Стъпка 1: Изберете желания продукт/и и допълненията към него (картичка, кутия бонбони, бутилка вино, малък подарък и др.).

Стъпка 2: Попълнете необходимите данни за получателя (нейното/неговото име, точен адрес, телефон).

Стъпка 3: Изберете дата и часови интервал за доставка.

Стъпка 4: При желание от Ваша страна, в специалното поле след полетата с данните на получателя, може да напишете и поздравително съобщение за получателя. Съобщението ще изпишем на красива картичка.

Стъпка 5: Попълнете необходимите данни за поръчителя (Вашето име, телефон и имейл адрес).

Стъпка 6: Изберете начин на плащане. При необходимост от фактура, попълнете данните за нея в съответното поле.

Ако не намирате това което си представяте и имате специални предпочитания за букети, аранжировки или подаръци, не се колебайте да се свържете с нас, а ние ще се погрижим да превърнем Вашата идея в незабравимо флорално творение.

 

Блуум Руум ООД | ул. "Ангел Кънчев" № 33, 1000 София, България |  shop@bloomroom.bg 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки